Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Legkedveltebb kategória! 8 mm-es karkötők gyógyító ásványokból!

8mm-es karkötőkAz ásványkarkötők pozitív hatással vannak az ember szellemi és fizikai egészségére – ezt többször is kifejtettük már. Azonban amellett sem szabad elmenni szó nélkül, hogy esztétikusak és különlegesek, ráadásul mindenki a maga ízlése szerint választhatja ki azt az ásványt, amelyiket szívesen hordaná a csuklóján, emellett pedig a méret is választható: 8 mm-es karkötőket is hordhat az, aki a nagyobb méretet kedveli!

A 8 mm-es karkötők szintén többféle ásványból készülhetnek, amire bizonyíték széles választékunk. A 8 milliméter ebben az esetben a gyöngyök átmérőjére vonatkozik, vagyis kifejezetten vastag karkötőről van szó. A gyógyító hatást persze ez nem befolyásolja, csupán a kinézetet, viszont aki jobban szereti a vastagabb karkötőket, annak kifejezetten jól áll majd a 8 mm-es karkötő.

Ha szeretnél 8 mm-es karkötőt vásárolni, tekintsd meg kínálatunkat, válassz, majd rendeld meg néhány kattintással, és néhány napon belül élvezheted is az áldásos hatásait! Ha kérdésed lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!